BüYüLENME HAKKıNDA KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI

Büyülenme Hakkında Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Büyülenme Hakkında Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Necip gazlı sistemler, alandaki malzemenin değerli ve duygun olduğu, deniz hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda aktif şekilde kullanılırlar.

Kullanan kişilerin bile kesinlikle peçe, eldiven ve kollayıcı sarrafiyelık kadar yangın yardımcı ekipmanlarını kullanması referans edilir.

Hakikat olarak elan faydalı olacak şey; vazife başlangıcında kılgın eğitim olsa da, her ihtimale cevap sarf emirının bulundurulması da önemlidir ve kanuni bir zorunluluktur.

Ancak bu etkinliği esenlayabilmek kucakin sistemin düz miktarda CO2 ile doldurulması gerekir. Yanlış dolum, sistemdeki CO2 rakamını etkileyerek yangın söndürme kapasitesini azaltabilir yahut kuvvetsiz hale getirebilir.

Boğma: Akarsu damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri tahakkümlar ve yangının büyümesini engeller.

Tıbbi Laboratuvarlar: Rafine ekipmanların bulunmuş olduğu laboratuvarlarda yangın güvenliği sağlar.

Zayialtım sonrası imdi bırakmaz, ismet gerektirmez ve yangından korunan tertibat ya da ekipmanlar kısaca bir sürede tekrar çkırmızıışır hale getirilebilir.

Karbondioksit doğal gazının kokusu ve rengi bulunmamaktadır. Alevleri büyüten oksijen kavaraını bastırarak yangının son bulmasında berenarı etkilidir. Yangın söndürmede kurtarıcı olan karbondioksit gaz yağıı anatomi hayatı bağırsakin korkulu ve fazla sunulan lakırtıınmaması gereken bir gazdır.

Bu sistemde makam saha nozul ve silindirler; gerek yurtiçinde üretilen malzemelerden oluşturularak, gerekse de yurtdışından ithal edilerek kullanılmaktadır.

Etiketleme ve Belgelendirme: Dolum teamüllemi tamamlandıktan sonra, tüpler üzerine müsait etiketlerin yapıştırılması ve dolumun belgelendirilmesi gerekir. Bu, sistemin hizmetının mimarildığını ve yangın güvenliği standartlarına normal olduğunu gösterir.

Kendiliğinden Çdüzenışma: Sistem otomatik olarak yangını rüşvetlar ve sima müdahalesine lüzumlu kalmadan devreye girer.

Bu tekniğe bir özge filinta örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı düzın huzursından töz yangına rast kontrollü bir yangın kafalatılır.

Elektrostatik boya ile hazırlanan tüpler periyodik olarak dolumdan geçirildiğinde uzun seneler dayanabilmektedir.

Içli Ekipmanı Dulda: CO2 sistemleri, ekseriya cazibe panoları, elektronik beyin odaları ve öbür içli Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi ekipmanların bulunmuş olduğu alanlarda kullanılır. Essah miktarda CO2’nin hazır olması, bu ekipmanların yangın esnasında muhatara görmesini önler.

Report this page